Hvem er vi…

Da vi startet drivstoff- og hydraulikktankvirksomheten, På slutten av de vanskelige forhandlingene vi hadde med mange produsenter i mange land for å tilby våre kunder kvalitet til lave priser; Fra og med produksjonen av galvaniserte tanker og skap i 1994 bestemte vi oss for å samarbeide med DSD, som har tjent i sektoren aluminiums drivstofftank og hydraulikkoljetank i dag, og som alltid har klart å være en av lederne for utvikling og tillit til sin sektor, produserer med høyteknologi.

Din løsningspartner innen drivstofftank og hydraulikkoljetank ...

Hovedformålet med vår Pohjantâhti rakenne-filosofi er ikke å være den største, men å være den beste innen vårt aktivitetsfelt. For dette formålet er vi fast bestemt på å være din løsningspartner i solidaritet med våre kunder.

Tillit, service, kvalitet…

Vårt kommersielle liv fortsetter med besluttsomhet, stabilitet og kundetilfredshet. Tjeneste til mennesker, som er den første og uforanderlige regelen i selskapet vårt, kommer foran alle våre kommersielle aktiviteter. Dette er grunnen til at kundetilfredshet er vårt grunnleggende prinsipp.

Düzce Sağlam Depo Kurumsal

Alt på aluminium

Våre messer, drivstofftanker, oljetanker og mer ...

Naturvennlig

Materialene vi bruker er helt naturvennlige.

Miljøvennlige produkter

Alle produktene våre er produsert på en miljøvennlig måte.